+31 6 12 66 48 38 nien@nientastic.nl

Over mij

 

Aangenaam, ik ben Yeannine Grooters, de trotse eigenaar van NienTastic

Nien of Ninnie voor veel vrienden, vandaar ook de naam NienTastic.

En, eerlijk is eerlijk, ook omdat zowel mijn voor- als achternaam altijd gespeld moeten worden (😉).

Op 25 maart 1969 geboren in het mooie Twente en als kind al avontuurlijk en reislustig aangelegd. Er zijn verhalen van mijn tochten op de step door het dorp als 3-jarige.

Altijd buiten te vinden, bomen klimmen, voetballen, rolschaatsen, noem maar op. Druk met van alles behalve school maar dit is uiteindelijk helemaal goed gekomen.

 

 

Na het behalen van mijn Schoevers-diploma in 1987 ben ik via de hotelwereld in de reiswereld / luchtvaart terechtgekomen.

Door mijn werk in de reiswereld heb ik op diverse hele mooie plekken van de wereld gewoond en gewerkt.

Nadat ik eind 2000 in Nederland terugkwam, ben ik bij KLM aan de slag gegaan, eerst als grondstewardess en later op de Groepsafdeling voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hier had ik een aantal grote Duitse touroperators in mijn portefeuille voor wie ik alles regelde omtrent hun groepsboekingen bij KLM. In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar OAD Reizen. Hier heb ik met heel veel plezier gewerkt als project- en accountmanager op de afdeling Group & Incentive Travel. Fantastische jaren met wederom heel veel mooie, onvergetelijke reizen en projecten.

 

Na het faillissement in 2013 begon een zoektocht naar een baan waarin ik mijn ervaring en talenten kon inzetten. Begin 2021 werd ik op het beroep van Virtual Assistant (VA) gewezen. Hoe meer ik me erin verdiepte, hoe blijer ik werd: dit was het! Hier komt voor mij alles samen, ik kan doen waar ik goed in ben en wat ik ook nog eens met enorm veel plezier doe! Kijk hier om te zien welke taken je aan mij kunt uitbesteden.

In juni 2021 ben ik voorzichtig begonnen met een kleine opdracht. In goed overleg met mijn oud-werkgever heb ik vervolgens mijn baan opgezegd en ben ik sinds 1 oktober 2021 fulltime aan het werk als VA!

 

Ik ben op 10-11-12 getrouwd met Frank, die ik in 2001 heb leren kennen.

We wonen op een heerlijke plek in het hart van Twente, omringd door het landgoed van Twickel.

We houden beiden van het goede leven, gezelligheid, borrelen, lekker koken/eten en om dat in balans te houden, wordt er ook heel veel gesport: hardlopen, fietsen op de racefiets (of op de e-bike), krachttraining, conditietraining/cross fit en wandelen. Ook reizen we graag. De laatste jaren zijn autovakanties met onze cabriolet toch wel favoriet. Al stappen we ook regelmatig in het vliegtuig: in maart 2020 maakten we nog een prachtige reis naar het Noorderlicht in Noord-Noorwegen; onvergetelijk en echt een bucketlist-ding! En in maart 2023 hebben we een onvergetelijke trip naar IJsland gemaakt: het land van vuur en ijs. Hier wederom het magische Noorderlicht gezien, dit keer in volle glorie.

Ik ben een geboren optimist, energiek, stressbestendig, integer en beschik over goed gevoel voor humor en zelfspot. Verder vindt men mij af en toe een beetje eigenwijs, maar ik vind zelf dat dit wel meevalt 😉

“Reistijd”